Plinska armaturka – ARM 2 VZ G1

Cena je vidna s prijavo

Pri oskrbi industrijskih obratov s tehničnimi plini kot so kisik, acetilen, ogljikov dioksid, argon, propan, butan, vodik, dušik itd.  se vedno bolj uveljavljajo centralni razvodni plinski sistemi. Sodobna tehnologija zahteva namreč nemoteno in čim bolj varno oskrbovanje delovnih mest z ustreznimi plini. Tej zahtevi pa se ravno najbolje ugodi z oskrbo plina iz centralnega izvora – baterije jeklenk, ki so praviloma nameščene zunaj proizvodnih delavnic. Za nemoteno oskrbo je potrebno tlak plina iz jeklenke (plinske baterije) ali snopa reducirati na delovni tlak.

To omogočajo visoko kvalitetni reducirni ventili, ter sistem ventilov za zapiranje in odpiranje posameznih vej.

Za ponudbo pošljite povpraševanje! 

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: 10100-2 VZ G1 Kategorija:

Opis

Plinska armatura ARM 2 je sestavljena iz nosilnega okvirja z reducirnima ventiloma TIP-2 katera sta vzporedno vezana in visokotlačnima zapornima ventiloma za delovno in rezervno vejo. Na izstopu je ustrezni krogelni ventil za hitro zapiranje s priključki za ustrezno cev (baker ali jeklo).

Vzporedna vezava dveh reducirnih ventilov omogoča večje pretoke, oziroma v primeru okvare enega nemoteno nadaljevanje dela.

Pred armaturko se priključi grelec plina, da pri velikem pretoku ne prihaja do ledenja plinskih armatur. Glede na vrsto plina se montira grelec plina za KISIK ali grelec za ostale pline.

pdficon Tehnični list za PLINSKE ARMATURKE

 

Dodatne informacije

Plin

, , , , , , , , , , , ,