Splošni pogoji poslovanja

Dobavljivost

Rok dobave je od 4 do 12 dni. V kolikor ob naročilu izdelka ni več na zalogi, vas bomo o dobavnem roku obvetilo po e-pošti.

Odstop potrošnika od pogodbe

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti)  ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (npr. na kontaktni e-naslov trgovina@zavar.si  ), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek posredovanja (pošiljanja) blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini ter ustrezni embalaži. Če potrošnik morda artikel že začne uporabljati ali če pri tehničnih izdelkih posamezne komponente odpre ali sestavlja, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Naročanje – sklepanje pogodbe na daljavo

Pogodbe so sklenjene v slovenskem jeziku. Hranimo jih v elektronski obliki na sedežu podjetja. Kupci lahko zahtevajo kopijo v .pdf formatu preko našega kontaknega naslova. Za kopije pogodb (računov, dobavnic), ki so starejše od dveh let, lahko zaračunamo strošek izdaje.
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi.

Vračilo

  • Naslov za posredovanje (pošiljanje) blaga prodajalcu je “ZAVAR d.o.o., Limbuška cesta 2, 2341  LIMBUŠ.”
  • Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno ) embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo.
  • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Cene

Cene ne vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila. Končna cena z DDV se oblikuje po potrditvi nakupovalne košarice. Poštnina znaša od 5,00€ navzgor, glede na težo pošiljke .
Slike so lahko samo simbolične in ne odsevajo vedno dejanskega stanja.

Plačilo

Možnost plačila po povzetju je samo do zneska 100€. V kolikor je znesek nakupa večji kot 100€, izberite plačilo z nakazilom na TRR.

Artikli z znižano ceno

Znižana cena artiklov velja neomejeno dolgo, oziroma do odprodaje zalog.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Podjetje ZAVAR d.o.o. v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.