Plinska avtomatska armaturka za CO2 ali KISIK – ARM 0/1-AV-P

Cena je vidna s prijavo

AVTOMATSKI PREKLOPNIK MED DELOVNO IN REZERVNO VEJO

Pri oskrbi industrijskih obratov in pivovarn s tehničnimi plini kot so kisik, ogljikov dioksid, itd.  se vedno bolj uveljavljajo centralni razvodni plinski sistemi. Sodobna tehnologija zahteva namreč nemoteno in čim bolj varno oskrbovanje delovnih mest z ustreznimi plini. Tej zahtevi pa se ravno najbolje ugodi z oskrbo plina iz centralnega izvora – baterije jeklenk, ki so praviloma nameščene zunaj proizvodnih delavnic. Za nemoteno oskrbo je potrebno tlak plina iz jeklenke (plinske baterije) ali snopa reducirati na delovni tlak.

To omogočajo visoko kvalitetni reducirni ventili, ter sistem ventilov za zapiranje in odpiranje posameznih vej.

Za ponudbo pošljite povpraševanje! 

Šifra: 10100-0/1-AV-1-P Kategorija:

Opis

Plinska armatura ARM 0/1-AV je sestavljena iz nosilnega okvirja z dvema visokotlačnima reducirnima ventilom TIP-0, dvema varnostnima ventiloma VAR-220 (tlak odpiranja 220 bar), varnostnim ventilom VAR-40 (tlak odpiranja 40 bar), dvema izpustnima ventiloma, dvema razdelilnima ventiloma in vsemi potrebnimi priklopnimi ter drugimi elementi. Na izstopu je ustrezni krogelni ventil za hitro zapiranje s priključki za ustrezno cev (baker ali jeklo)

Možna je nadgradnja avtomatske armaturke s senzorjem tlaka in s tem zaznavanje in javljanje praznih jeklenk. Možna vezava sistema na Avtomatiziran proces za zorenje piva.

pdficon Tehnični list za PLINSKE ARMATURKE

Dodatne informacije

Plin

, , , , , , , , , , , ,